Återförsäljare

Från Norr till Söder

Vi har under året fått fina återförsäljare runt om i landet och letar ständigt efter fler. Här uppdaterar vi efterhand.


Busfrö nytt&bytt

På Storgatan 25 i Västervik hittar ni den första Busfrö butiken som öppnades år 2010. Franchise kedjan som kan vara "Sveriges största kommersiella secondhandkedja för Barn, Dam, Herr & Hem" har sedan dess växt till totalt 14 butiker runt om i Sverige.

Under åren har Busfrö vunnit många priser såsom ”Årets Branschföretag”,  ”Årets hållbara inspiratör” och ”Årets totala köpupplevelse” m.m.


Cirkus Secondhand

Ett av våra senaste tillskott hittar ni på Östervägen 28 i Solna. Här kan ni köpa kläder för barn 0-14 år. De säljer även leksaker & prylar och nytt för i höst är damkläder och inredning.

Deras vision är att det ska vara lätt och roligt att välja second hand i första hand. För framtiden, miljön & plånboken!


Green Little Heart

Nytt! Pop-up butik på Odengatan 40, Stockholm

Utöver webshopen www.greenlitteheart.com hittar ni nu även våra produkter i deras nyöppnade pop-up butik i Stockholm.

Green Little Heart vill göra medvetna val i vardagen till norm och förespråkar slowfashion, recycling & upcycling, naturlighet, zero waste, secondhand och en cirkulär ekonomi där en tydlig värdegrund och etiska värden vinner över kortsiktigt fokus.


Gröna Mötesplatsen

Malmös centrala gröna mötesplats. Här inspirerar olika företag/privatpersoner till ett mer hållbart liv in i en hållbar framtid.
Gröna Mötesplatsen erbjuder konsumenter att köpa, byta, sälja, skänka och laga och från och med nu hittar ni Nimble Patch jeans här.

Vi samarbetar även med SwopShop som ligger i samma lokal. Där man kan lämna in trasiga barnjeans och få gröna hjärtan att byta till sig kläder/leksaker för. Byxorna som de samlar in använder vi sedan till att göra vår uppgradering med cordura och blir sedan till Nimble Patchade jeans!


Mini och Planeten

På Lasarettsgatan 18 i Örnsköldsvik, hittar ni det som började med en tanke om cirkulär ekonomi, klimat och hållbarhet hos två småbarnsföräldrar och som resulterade i en butik. På 120 kvm second hand-butik hittar ni utvalda barnkläder upp till storlek 170 men även leksaker och barnvagnar mm. 

Mini och Planeten vann 2021 Centerpartiets lokala miljöpris, för sin fina butik.


Fler återförsäljare kommer snart!