Återförsäljare

Från Norr till Söder

Vi har under året fått fina återförsäljare runt om i landet och letar ständigt efter fler. Här uppdaterar vi efterhand.


Circuit

Vår senaste återförsäljare är Circuit, Birsta City. De vann i april 2023 “Innovative Commercial Concept of the Year”  (NCSC Sweden Awards). 

Circuit är en plats för inspiration till en mer cirkulär vardag. Nimble Patch byxor finns på plats att köpa sedan april 2023, tillsammans med flera andra cirkulära och hållbara koncept.


Mini och Planeten

På Lasarettsgatan 18 i Örnsköldsvik, hittar ni det som började med en tanke om cirkulär ekonomi, klimat och hållbarhet hos två småbarnsföräldrar och som resulterade i en butik. På 120 kvm second hand-butik hittar ni utvalda barnkläder upp till storlek 170 men även leksaker och barnvagnar mm. 

Mini och Planeten vann 2021 Centerpartiets lokala miljöpris, för sin fina butik.


Cirkus Secondhand

Ett av våra senaste tillskott hittar ni på Östervägen 28 i Solna. Här kan ni köpa kläder för barn 0-14 år. De säljer även leksaker & prylar och nytt för i höst är damkläder och inredning.

Deras vision är att det ska vara lätt och roligt att välja second hand i första hand. För framtiden, miljön & plånboken!


Green Little Heart

Nytt! Pop-up butik på Odengatan 40, Stockholm

Utöver webshopen www.greenlitteheart.com hittar ni nu även våra produkter i deras nyöppnade pop-up butik i Stockholm.

Green Little Heart vill göra medvetna val i vardagen till norm och förespråkar slowfashion, recycling & upcycling, naturlighet, zero waste, secondhand och en cirkulär ekonomi där en tydlig värdegrund och etiska värden vinner över kortsiktigt fokus.


Busfrö nytt&bytt

På Storgatan 25 i Västervik hittar ni den första Busfrö butiken som öppnades år 2010. Franchise kedjan som kan vara "Sveriges största kommersiella secondhandkedja för Barn, Dam, Herr & Hem" har sedan dess växt till totalt 14 butiker runt om i Sverige.

Under åren har Busfrö vunnit många priser såsom ”Årets Branschföretag”,  ”Årets hållbara inspiratör” och ”Årets totala köpupplevelse” m.m.


Fler återförsäljare kommer snart!