2-3 dagars leveranstid | Klarna/Swish | Öppet köp

Exklusiv designad remake tröja, Stl 134

  • 599 kr

Limiterad kollektion av redesignade barnjeans. Varje byxa är unik, bär på sin egen historia och har genomgått en omvandling som ger den en speciell design.

Produkten är tyvärr slut i lager. Men kolla gärna in resten av vårt sortiment. Hoppas du hittar något du gillar.

Dela

Exklusiva Återbrukad barntröja från Nimble Patch
Limiterad kollektion av remake denimtröjor till barn. Varje plagg är unikt, bär på sin egen historia och har genomgått en omvandling som ger den en speciell design. 

Hållbarhet som Stil
Varje tröja är tillverkad av återbrukad denim, vilket inte bara ger plagget en unik look utan också minskar vår miljöpåverkan. Ett medvetet val för en grönare framtid. Med endast 4 tröjor tillgängliga, får ditt barn chansen att sticka ut med en helt unik stil.
Designad för barn i 10 års åldern, kombinerar tröjan komfort med stil. Den passar perfekt för lekfulla dagar och äventyrliga stunder, med en touch av trendig denimcharm.

Barnens Personlighet, Reflekterad i Kläderna
Ge ditt barn inte bara kläder, utan också en medvetenhet om vikten av hållbarhet. Den här tröjan representerar ett steg mot en mer ansvarsfull modevärld.


Beskrivning av plagget:
- Tröja av återbrukad denim
- Storlek 134 (bröstvidd 82 cm)
- Rymlig modell
- Elastiskt resårband i krage
- 3/4 lång ärm, med söm över biceps

Tvättanvisningar: Maskintvätt max 40°, Tvättas med liknande färger.

Remake i Sverige.
30 dagars öppet köp.

När du köper detta plagg har du gjort ett medvetet val som bidrar till en hållbarare värld. Genom att köpa detta plagg istället för en nyproducerad tröja, minskar du klimatpåverkan genom reducerad vatten- och kemikalieanvändning samt mindre utsläpp av växthusgaser.

Färgavvikelser kan förekomma jämfört med bilderna på webben.