2-3 dagars leveranstid | Klarna/Swish | Öppet köp

Exklusiva designade remake barnjeans, Slim fit, Stl 140

  • 499 kr

Limiterad kollektion av redesignade barnjeans. Varje byxa är unik, bär på sin egen historia och har genomgått en omvandling som ger den en speciell design.

Dela

Exklusiva Återbrukade Barnjeans från Nimble Patch
Limiterad kollektion av redesignade barnjeans. Varje byxa är unik, bär på sin egen historia och har genomgått en omvandling som ger den en speciell design. Varje byxa har också en specialdesignad Nimble Patch jeanslabel bak i linningen.

Hållbarhet som Stil
Vi tror på att ge trasiga jeans nytt liv. Vår process på Nimble Patch involverar att uppgradera och skapa något nytt av varje par jeans. Det är hållbart, miljövänligt och stilfullt.

Unika Designdetaljer
Varför välja det vanliga när du kan ha något unikt? Varje byxa i vår kollektion har omsorgsfullt skapade designdetaljer med unika färgkombinationer.

Barnens Personlighet, Reflekterad i Kläderna
Ge ditt barn kläder som berättar deras historia. Våra återbrukade barnjeans är inte bara kläder; de är en spegling av barnens lekfullhet, äventyrlighet och unika personlighet.

Beskrivning av plagget:
- Slim fit
- Svart/grå
- Stretchig denim
- Jeansknapp
- Justering i midja

Tvättanvisningar: Maskintvätt max 40°, Tvättas med liknande färger.

Remake i Sverige.
30 dagars öppet köp.

När du köper dessa jeans har du gjort ett medvetet val som bidrar till en hållbarare värld. Genom att köpa denna byxa istället för en nyproducerad byxa, minskar du klimatpåverkan genom reducerad vatten- och kemikalieanvändning samt mindre utsläpp av växthusgaser.

Denna byxan har redan haft ett aktivt och roligt liv innan vi förädlat den och gett den en remake. Byxan har genomgått en noggrann kvalitetskontroll, innan den kvalificerar sig för ett andra liv hos dig.

Färgavvikelser kan förekomma jämfört med bilderna på webben.