2-3 dagars leveranstid | Klarna/Swish | Öppet köp

nimble patch i draknästet hösten 2023Draktämjaren

Jag, Maria, och min son Benjamin, steg in i drakhålan för att se om vi kunde tämja drakarna och få de att se alla fördelarna med Nimble Patch - den social, ekologiska och ekonomiska hållbarheten i vår produkt, hållbara barnjeans.

Se avsnittet här

Den 28 september sändes programmet och vi gick därifrån med en investering från Jonas Tellander.

Det här var absolut en av de största upplevelser jag varit med om i min roll som entreprenör. Otroligt stolt över att jag fick denna chansen och att teamet bakom trodde på vår affärsidé och att just vi blev utvalda, bland många sökande som jobbar hårt för att försöka få in kapital.

Att stå framför drakarna och att på så kort tid försöka förmedla de blod svett och tårar jag lagt ner i detta bolag och varför just mitt bolag är värt att gå in med kapital i. Puh...nerverna fick sig en omgång kan jag säga.

Att dessutom tre av drakarna gav ett bud var mer än jag hade vågat hoppas på. Nu startar en ny resa för att utveckla bolaget.


Nerverna var på helspänn...

Men det fanns såklart tillfällen när jag lyckades få till ett leende.


Min familj var med mig på inspelningen. Vi åkte tåg från Malmö och hade med oss allt material vi skulle ha med till pitchen.

Det var en lång dag, med mycket väntan som krävde tålamod hos oss alla.

Ser betydligt lugnare ut här än vad jag kände mig. Minuterna innan var pulsen så hög och händerna darrade. Även om jag har pitchat många gånger förr, så var detta extra nervöst.