Snabb leverans

Vision & mission

Cirkulära flöden

Vi vill hjälpa konsumenter att tänka cirkulärt och göra medvetna val som bidrar till en hållbar värld. Vår affärsidé är att skapa cirkulära produkter och tjänster, i samverkan partners, med målet att bidra till hållbar konsumtion. Med hållbart menar vi att vi återanvänder produkter som redan finns och förlänger livet på dem, istället för att producera nytt.

Längre livslängd och minskad miljöpåverkan

Det finns miljoner jeans där ute i världen som förtjänar ett extra liv. Vi på Nimble Patch vill inte bara att våra jeans ska leva länge, utan även att alla jeans som redan producerats ute i världen ska få ett extra liv. Inga kläder ska hamna i avfallet, de är en värdefull resurs. Vi samlar in trasiga barnjeans, som annars hade slängts. Hos oss hittar du jeans som fått nytt liv och uppdaterats med Nimble Patchs förstärkta knän och benslut – allt för att jeansen ska hålla längre under sitt andra liv.

Reduce - reuse - redesign

Vi är stolta över vår verksamhet och våra produkter, som bygger på återanvändning, redesign och cirkularitet. För oss är det viktigt att lämna ett positivt avtryck och inspirera andra att bli mer klimatsmarta och ansvarstagande.

                                                                                                                                                                                                                                            (Källa: Mistra future fashion report, design for circularity)