Återförsäljare

Vi jobbar konstant med att försöka hitta både fysiska och online butiker där ni kan köpa Nimble Patch jeans. Nedan hittar ni våra återförsäljare, kanske hittar du någon nära dig. Har du tips på någon du tycker vi borde finnas hos, eller vill du sälja Nimble Patch jeans i din butik? Hör av dig på [email protected]


Online

Green Little Heart

www.greenlittleheart.se

Green Little Heart vill möjliggöra gröna och medvetna val. De lyfter, inspirerar och delar med sig av sin kunskap och tips så att vi alla kan ta gröna steg mot ett mer hållbart samhälle.


Butiker

Gröna Mötesplatsen, Malmö

Malmös centrala gröna mötesplats. Här inspirerar olika företag/privatpersoner till ett mer hållbart liv in i en hållbar framtid.
Gröna Mötesplatsen erbjuder konsumenter att köpa, byta, sälja, skänka och laga och från och med nu hittar ni Nimble Patch jeans här.

Vi samarbetar även med SwopShop som ligger i samma lokal. Där man kan lämna in trasiga barnjeans och få gröna hjärtan att byta till sig kläder/leksaker för. Byxorna som de samlar in använder vi sedan till att göra vår uppgradering med cordura och blir sedan till Nimble Patchade jeans!


Mini och Planeten, Örnsköldsvik

I Örnsköldvik hittar med denna prisbelönta och planetvänliga butik som säljer barnkläder secondhand. Mini och Planeten flyttade i januari 2022 till större lokaler på Lasarettsgatan 18. Du hittar Nimble Patch byxor hos de fr.o.m den 4 april.


Re:storehk, Härnösand

Re:store är en nyöppnad återbruksgalleria på Höga kusten i Härnösand, som slog upp portarna i mars 2022. Allt i gallerian är återbrukat eller hållbart producerat.